Home > Articles > Πώς διαγράφουμε το ιστορικό αναζητήσεων στο Facebook
Ιουν/13 15

Πώς διαγράφουμε το ιστορικό αναζητήσεων στο Facebook

Τα βήματα για τον καθαρισμό του προφίλ. Το Facebook αποθηκεύει όλα τα δεδομένα αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ, κάθε όρο που έχετε εισάγει και παρά το γεγονός πως η ρύθμιση απορρήτου έχει οριστεί σε «Μόνο εγώ», μπορεί να αισθανθείτε άβολα γνωρίζοντας ότι όλες αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν αποθηκευμένες. 

Το θετικό είναι ότι με μερικά απλά βήματα μπορείτε εύκολα να διαγράψετε το ιστορικό των αναζητήσεων σας και να καθαρίσετε όλες τις πληροφορίες που δεν θα θέλατε να διαρρεύσουν.

Αρχικά θα πρέπει να πάτε στη σελίδα του προφίλ σας και να επιλέξετε το κουμπί «Activity Log» (στα ελληνικά «Αρχείο δραστηριοτήτων»), που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας εξωφύλλου σας. 



Το αρχείο δραστηριοτήτων σας περιλαμβάνει μία λίστα με όλες τις δημοσιεύσεις σας, αλλά και τις κινήσεις σας στο Facebook, συμπεριλαμβανομένου και του ιστορικού αναζητήσεων. 

Στην αριστερά πλευρά επιλέξτε «Επιπλέον επιλογές» κάτω ακριβώς από το μενού με τις επιλογές «Φωτογραφίες», «Σχόλια» κτλ. 





Στο κάτω μέρος της εκτεταμένης λίστας θα βρείτε την επιλογή «Αναζήτηση», όπου μπορείτε να δείτε όλους τους όρους που έχετε χρησιμοποιήσει για να βρείτε κάτι στο Facebook. 

Για να διαγράψετε πλήρως το ιστορικό σας απλά πατάτε την επιλογή «Διαγραφή Αναζητήσεων» στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας. 







Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε share για να μας βοηθήσετε!

Ευχαριστούμε !


Κατηγορίες: Ενδιαφέροντα     Top    
comments powered by Disqus
© 2012-2014 Copyright Aggoureos.com
[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button